Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Eclipse: a new chapter based in False Mirror

Een interactieve tentoonstelling.

Start:29-07-2021
Eind:30-01-2022

Website:tetem.nl
Locatie:Tetem en online

Bezoek de tentoonstelling Eclipse online via Twitch en kies met welk Virtual Reality (VR) karakter je de virtuele werelden van False Mirror wilt ontdekken!

Hoe zou het leven van toekomstige mensen (of post-mensen) eruit zien in volledig virtuele werelden? Kunstenaars Ali Eslami en Mathilde Renault nodigen je uit voor een unieke sociale ervaring en menselijke interactie in hun hybride en interactieve VR tentoonstelling Eclipse. In de virtuele wereld van ‘False Mirror’ kunnen deelnemers kiezen welke entiteit of karakter ze willen belichamen. In FalseMirror.live kun je zowel in de fysieke expositieruimte van tetem als online de werelden van Alless en Lena observeren en de interactie met ze aangaan als zogenoemde Birds. Het werk valt onder de programmalijn Society 5.1 en hoort bij het thema Aesthetic Paradoxes.

Tussen 5 en 14 januari 2022 kan je van woensdag t/m zondag een speciaal tijdslot boeken om de tentoonstelling als de entiteit genaamd The Bird te ervaren via Twitch.

Stroinksbleekweg 16
7523 ZL
Enschede
Tel: +31 53 2308791

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!