Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Dutch Innovation Days

Start:20-04-2022
Eind:24-04-2022

Website:did22.nl
Locatie:Connect-U

Wat zijn de Dutch Innovation Days?
Dutch Innovation Days (DID) is het jaarlijkse innovatiefestival in Enschede. Het doel: vijf dagen lang een vuurzee aan ideeën te laten laaien en de stad zo op te lichten met inspiratie. Dat lukt dankzij ons netwerk van Magic Minds, sprekers, talenten, kunstenaar, ondernemers, studenten en professionals. Zij vormen de stevige architectuur waarmee wij het ijzer van de toekomst smeden.

Magic Minds Fix the World
DID brengt daarom talenten en pioniers van de technologie-, wetenschap- en cultuursector vanuit alle windstreken samen. Hun synergie initiëren wij aan de hand van een pallet aan ontmoetingsvormen. Denk aan tafeldiscussies, exposities, masterclasses en speeddates en veel, veel meer.
Op die manier is DID22 de stad van de toekomst, één waar bezoekers vrij in rondwandelen om zich te verwonderen, anderen te ontmoeten, talent te scouten, van Magic Minds te leren en vooral om de toekomst te ervaren. Een plaats van innovatie, creativiteit, opluistering, activisme en optimisme. Want dit jaar gaat het lukken: we fixen de wereld.

Five days of innovation
Vijf dagen lang, van 20 tot en met 24 april, is het ijzer heet genoeg om nieuwe ideeën te smeden. Onze vijf ambassadeurs voor Food, Fashion, Health, Energy en Waste, onze 50 sprekers, onze 30-plus partners, onze 15 locaties, gedurende vijf dagen in Enschede. Dat doen wij in allerlei vormen. Met een exposities, talks en Deep Dives, een catwalkdiner en tafeldiscussies. Gegarandeerd altijd een ontmoeting tussen mensen die je niet snel bij elkaar zet. Want juist dan ontstaan ideeën.

Ariënsplein 1
7511 JX
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!