Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

DOUBLET - Thijs Ebbe Fokkens & Silke Schönfeld

Start:01-09-2022
Eind:06-01-2023

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

In DOUBLET verandert de expositieruimte in een atelier waar twee verschillende kunstenaars werken aan een nieuwe expositie. Deze kunstenaars kenden elkaar nog niet, waren tot nu toe niet (goed) bekend met elkaars werk. Ze geven op uiteenlopende manieren vorm aan hun ideeën en verhalen, werken met verschillend materiaal en staan niet per definitie op dezelfde manier in het leven.

Concordia is benieuwd wat er gebeurt als beide kunstenaars elkaar ontmoeten en gaan samenwerken. Is het bepalend voor het werk dat je maakt, of verandert het je idee over de ruimte of over kunst, beïnvloedt het je kunstenaarschap? Hoe ervaar je de werkwijze van de ander, kan jij die toepassen of er iets uit halen?

Maar ook zijn we benieuwd hoe het is voor een bezoeker; wat is de meerwaarde van het zien van de opbouw en het ontstaan van nieuw werk, wat doet een gesprek met de maker met je manier van kijken naar en denken over kunst? Kijk en praat mee met de kunstenaars en met onze programmeur.
Op onderstaande momenten gaan de kunstenaars in gesprek met elkaar, met onze curator beeldende kunst en met andere kunstenaars, creatieven en geïnteresseerden. Kijk mee, haak in en ga de dialoog met ze aan.

Concordia | Beeldende kunst
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!