Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Doublet #3 - Roos van Haaften & Heike Gallmeier

Start:05-02-2023
Eind:30-04-2023

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

In de tentoonstellingenreeks DOUBLET is het werk van twee hedendaagse kunstenaars tegelijkertijd te zien.

In de tentoonstellingenreeks DOUBLET is het werk van twee hedendaagse kunstenaars tegelijkertijd te zien. Zo wil Concordia onderzoeken hoe deze kunstenaars zich tot elkaar verhouden en wat ze ons, door zowel de verschillen als overeenkomsten in hun werk, kunnen laten zien en vertellen. Op zondag 5 februari openen we de derde tentoonstelling in deze reeks en kun je kennis komen maken met het spannende en veelzijdige werk van Heike Gallmeier en Roos van Haaften.

Roos van Haaften (NL, 1983) is beeldend kunstenaar. Na een achtergrond in theater en beeldende kunst maakt ze lichtinstallaties: tekeningen met reflecties en schaduwen. Door licht te projecteren via objecten, glas en spiegels creƫert ze nieuwe scenes en ruimtes met een vaak onheilspellend karakter.

Heike Gallmeier (DE, 1972) gebruikt vaak de hele expositieruimte als canvas en combineert ze gevonden voorwerpen, materialen, fotografie en schilderijen. Met deze installaties zoekt naar de grenzen tussen ruimte en oppervlak, object en beeld, chaos en orde en nodigt ze haar publiek uit zelf een perspectief te kiezen.

Concordia Enschede
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!