Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

DONNY SCHOLTEN-COELET

'Beautiful world'

Start:14-10-2020
Eind:20-11-2020

Website:www.fotogalerie-objektief.nl
Locatie:Fotogalerie Objektief

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling met foto’s van Donny Scholten-Coelet. De tentoonstelling is te zien van 14 oktober t/m 20 november 2020. U bent van harte welkom de tentoonstelling te komen bekijken.

Een officiële opening wordt niet georganiseerd vanwege het coronavirus. In plaats daarvan is Donny aanwezig in de galerie bij de start van de tentoonstelling op 14 oktober om 12:30 uur en zal zij mensen te woord te staan. Vervolgens is zij elke vrijdagmiddag aanwezig in de galerie t/m 20 november.

De tentoonstelling markeert een belangrijk moment in het leven van Donny Scholten. Sinds 1988 werkte zij zowel bij het ITC, Faculty of Geo-information Science and Earth Observation van de University of Twente, als bij Fotogalerie Objektief. Echter dit jaar is de tijd aangebroken afscheid te nemen van het ITC wegens vervroegde pensionering.

Fotografie was en is altijd aanwezig. Donny is een van de oprichters van Fotogalerie Objektief en organiseerde jarenlang veel tentoonstellingen, maar zij beoefent ook zelf de fotografie. Slechts in gezamenlijke tentoonstellingen trad zij daarmee naar buiten. Het afscheid van het ITC is de aanleiding nu eens de schijnwerpers te richten op haar eigen werk.

In de tentoonstelling laat Donny foto’s zien die zijn genomen tijdens de vele reizen die zij maakte over de hele wereld zoals: Amerika, Canada en Chili. De foto’s tonen de grootsheid van de wereld en de schoonheid van de natuur.

Walstraat 33
7511 GE
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!