Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

De Maand van Alifa bij Concordia

Start:31-10-2020
Eind:30-11-2020

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

Groepen van Alifa reflecteren op zichzelf en de maatschappij in de vorm van foto’s, video’s, textiele werken, tekeningen en schilderijen.

Welzijnsorganisatie Alifa en Concordia werken al geruime tijd samen om deelnemers van Alifa in contact te brengen met kunst en cultuur. Een Ontmoetingsgroep, een Jongerengroep en een Meidengroep van Alifa reflecteren op zichzelf en de maatschappij en maken dit najaar kunstuitingen onder leiding van kunstenaars en kunstdocenten. De expositie toont hun reflectie in de vorm van foto’s, video’s, textiele werken, tekeningen en schilderijen.

De expositie is de hele maand november te zien in Expo 3 van Concordia.

Naast de expositie zijn er in ‘De Maand van’ nog tal van andere Alifa-activiteiten bij Concordia. Zoals een concert van de MusicMakesMe groep, een themafilm en gesprekken over de kracht en impact van kunst en cultuur in het sociale domein. ‘De Maand van’ is het concrete bewijs van deze impact.

Concordia | Beeldende kunst
7511 HC
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!