Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Dance with the Devil + Love me tinder + Intonarumori

Anan Striker + Yolande Willink + Wessel Westerveld

Start:28-03-2020
Eind:03-05-2020

Website:kunstenlab.nl
Locatie:Kunstenlab

De tentoonstellingen worden op zondag 29 maart om 16.00 uur feestelijk geopend met twee optredens van Maarten Nico en Bert Scholten bij de tentoonstelling 'Dance with the Devil'

Dance with the Devil
Anan Stiker gebruikt de titelsong 'The 6th Gate' van D-Devils als uitgangspunt voor zijn installatie. De installatie bestaat uit 6 poorten, met achter elke poort een onderdeel van het totale verhaal, waarin Anan Striker refereert aan de duistere kanten van het bestaan.

Love me tinder
Yolande Willink verzamelde de reacties van mannen op haar profiel op dating website Tinder. De verzameling laat zien hoe mensen de anonimiteit van internet inzetten om contact te leggen voor een date.

Intonarumori
De replica’s van de Intonarumori door Wessel Westerveld staan symbool voor ‘entartete kunst’: kunst die door de nazi’s in de Tweede Wereldoorlog als ‘ontaard’ werd gezien en werd verboden. In de tentoonstelling is te zien dat deze vorm van censuur nog steeds een actueel fenomeen is

Havenplein 20
7411 ME
Deventer

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!