Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Gesloten: Damien Hirst, George Michael & Friends, Suprise! en Twentse Helden

Drie exposities bij NoHero

Start:13-09-2020
Eind:28-02-2021

Website:museumnohero.nl
Locatie:No Hero

Van de eerste tentoonstelling, "Damien Hirst, George Michael & Friends" is een wereldprimeur. Museum No Hero toont werken uit de nalatenschap, van de verzameling van George Michael. In 2019 konden door de No Hero Foundation fascinerende werken uit de collectie van popidool en kunstverzamelaar George Michael (1963 - 2016) worden aangekocht. Veel opvallend werk. Helemaal in stijl van het soms bizarre leven van George Michael.

De tweede tentoonstelling, "Surprise!" brengt werken van No Hero Foundation en Rijksmuseum Twenthe op een verassende manier samen. In vier thema's vertellen werken uit verschillende eeuwen en van verschillende continenten een verhaal.

De derde tentoonstelling, "Twentse Helden". In deze tentoonstelling wordt aandacht besteed aan werk van kunstenaars met een bijzondere releatie tot Twente. Ook voor deze tentoonstelling zijn door Rijksmuseam Twenthe prachtige werken in bruikleen gegeven.

Hengelosestraat 2/4
7491 BR
Delden

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!