Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

CyberSaturday

Technische en creatieve workshops en lezingen.

Start:19-12-2021 | 04:00 uur
Eind:16-10-2022 | 08:00 uur

Website:tkkrlab.nl
Locatie:TkkrLab

Hackerspace TkkrLab is een community die zelfontplooiing in techniek faciliteert. Iedere deelnemer heeft zijn eigen interessegebied, zo is de een vooral met software bezig (bv embedded, domotica, websites en meer), bouwt de ander een 3d printer of cnc frees en maakt iemand zijn eigen elektronische pcb ontwerp voor een robot. De gemeenschappelijke factor is dat het technisch en/of creatief is in de brede zin van het woord. Door het uitwisselen van kennis en ervaring in onze community is er altijd wel iemand aanwezig die je op weg kan helpen met je creatieve projecten.

Om deze projecten te faciliteren hebben ze diverse tools zoals 3d printers, lasercutter, electronica werkbank en eigen werkplaats die door de deelnemers zijn te gebruiken. Bezoekers van TkkrLab wordt een bijdrage gevraagd. Daarnaast is het ook gewoon gezellig om het met gelijkgestemden te hebben over bijv. de laatste ontwikkeling op AI, security, privacy, processoren, programmeertalen, vim of emacs, beste linux distributie en meer. Bij TkkrLab leer je iedere dag wel iets nieuws.

Ze organiseren ook regelmatig evenementen zoals lezingen en workshops:

Marssteden 98
7547 TD
Enschede
Tel: 053-2030532

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!