Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Cultuurpodium Hengelo

Afwisselend programma met gasten uit de literatuur, beeldende kunst, muziek en podiumkunst

Start:26-09-2021 | 15:00 uur
Eind:26-09-2021 | 16:00 uur

Website:is.gd
Locatie:Schouwburg Hengelo

HET PROGRAMMA VAN ZONDAG 26 SEPTEMBER

Op 26 september is o.a. Guusje Beverdam, bekend van haar felkleurige keramische beelden, te gast. Van haar verscheen onlangs het boek ‘Ironie & illusie’, dat in woord en beeld een overzicht geeft van haar ruim 30 jaar omspannende oeuvre.

Zangeres en zangdocent Janina Stopperka verzorgt deze eerste editie de muzikale intermezzo’s. Zij brengt liederen van Brecht en eigen liedjes en begeleidt zichzelf daarbij op de piano.

Beeldend kunstenaar Thijs Segers studeerde af aan ArtEZ Fine Art Painting en won vorig jaar de HeArtfundprijs. Dit jaar werd hij genomineerd voor de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst. Thijs maakt schilderijen over onderweg zijn. Over tijd, plek en over de leegte en tijdloosheid van die plekken.

Ineke Hoffschulte gaf les in maatschappijleer en werkte daarna onder meer op beleidsniveau bij het ministerie van OC&W en voor de Universiteit Twente. Onlangs debuteerde zij met haar verhalenbundel 'Vergeten Passages'.

Jannemiek Tukker studeerde af aan de AKI in beeldhouwen. Daarna verdiepte ze zich in Outsider Art en ging ze tekenen, zowel op papier als op doek. Maar in een psychose heeft ze vrijwel al haar werken verscheurd. Deze is ze nu met borduurgaren aan het herstellen.

Schouwburg Hengelo
7551 HV
Hengelo

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!