Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

CultuurNetwerk workshop-event Tariefbepalen

Start:28-11-2022 | 16:00 uur
Eind:28-11-2022 | 18:00 uur

Website:docs.google.com
Locatie:Tetem

Datum: maandag 28 november van 16.00-18.00 uur, locatie Tetem
Aanmelden verplicht, vol is vol

‘Een eerlijk uurtarief berekenen voor jezelf, hoe doe je dat nou precies?' In dit workshop-netwerkevent van CultuurNetwerk Enschede krijg je informatie én een praktische workshop over Fair Pay. De workshop wordt gegeven door Karin Boelhouwer van de Kunstenbond , dé vakbond voor creatieve professionals in Nederland.

Eerlijk tarief, eenvoudig bepalen
CultuurNetwerk Enschede kreeg van diverse kanten vragen over het bepalen van je tarief als cultureel ondernemer. Karin Boelhouwer van de Kunstenbond legt in deze praktische en inspirerende workshop het belang uit van het hanteren van een eerlijk tarief. "Het is wezenlijk om als kunstenaar te weten wat je waard bent en daarvoor te gaan staan. Dat komt de hele sector ten goede.” De Kunstenbond ontwikkelde daarom onder andere twee handige tools om jouw persoonlijke tarief te kunnen bepalen als creatief ondernemer, kunstenaar of cultureel professional. Je tarief bepalen lijkt soms niet makkelijk maar het is een concreet en wezenlijk onderdeel van je bedrijfsvoering als creatief ondernemer.

Dit workshop-event kun je, na aanmelding, gratis bezoeken dankzij subsidie van Gemeente Enschede. Wij wijzen je er graag op dat deze workshop een waarde heeft van minimaal 25€. Er is plek voor maximaal 40 deelnemers, bij veel grotere belangstelling kijken we of we de workshop nogmaals kunnen geven.

Aanmelden is verplicht en kan hier

Tetem
7523 ZL
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!