Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Cultuur Festival Allée Rentrée

Voor inwoners, nieuwkomers en studenten.

Start:27-09-2019
Eind:28-09-2019

Website:allee-rentree.nl
Locatie:Getfertsingel 45

Dit festival, wat een verlengstuk is van het vroegere Zuiderfestival, heeft als doel verschillende creatieve en culturele instellingen in Enschede samen te presenteren (waaronder het Tankstation, Robson, het Forumtheater en Planet of Sound), alsmede ook de buurt op een laagdrempelige wijze te betrekken bij dit geheel. Het festival nodigt buurtbewoners en stadsgenoten dan ook van harte uit om mee te komen helpen op het festival zelf, of tijdens de op- en afbouw daarvan.

Het festival zal vrijdag zijn deuren openen, waarna er op verschillende podia zowel liveacts (onder andere Rambling Martin & The Bad Luck Souls, Koma Beach Club en Oranžās Brīvdienas) als DJ-sets worden gedraaid (o.a. David Scheidler en Ancient Brother). Op zaterdag zijn er acts van onder meer Tala Drum Corps, Casette Noir en Grassmower.

Getfertsingel 45
7513 GA
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!