Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Cultureel Netwerkevent, van denken naar doen

Start:05-04-2023 | 20:00 uur
Eind:05-04-2023 | 21:00 uur

Website:www.cultuurnetwerkenschede.nl
Locatie:De Vrijhof

Cultuur in Enschede (Jacintha Blom) i.s.m. CultuurNetwerk Enschede (Danielle Spoelman) nodigen je van harte uit voor het komende Netwerkevent op woensdagavond 5 april in de Vrijhof. Hier vind je alle informatie en de link waar je je kunt aanmelden.

Dit Culturele Netwerkevent is een uitgebreide en boeiende bijeenkomst voor culturele amateurs én professionals; we gaan van denken naar doen! We trappen af door na te denken over ons ‘waarom’ tijdens een inspiratiesessie o.l.v. Dorothee Loorbach. Daarna zijn er maar liefst vijf verschillende workshops waar je uit kunt kiezen die je helpen bij het ‘doen’; praktisch én inspirerend. Er zijn workshops over twee voucherregelingen, er is een schrijfworkshop, een gaat over vrijwilligersbeleid en verzekeringen en je kunt een workshop volgen over ademtechniek. Voor iedereen is er dus wel een interessante workshop te volgen!

Aan het eind van de avond is er ook nog even gelegenheid om samen wat te drinken en kennis te maken met de andere cultuurmakers in Enschede.

De Vrijhof
7522 NM
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!