Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Couplet 2.0 #3: Esmay Groot Koerkamp

Na Daan Samson is kunstenaar Esmay Groot Koerkamp aan zet met Couplet 2.0 #3

Start:31-01-2020
Eind:03-05-2020

Website:www.concordia.nl
Locatie:Concordia

De derde en laatste aflevering van het Concordia kunstproject Couplet 2.0 is in handen van Esmay Groot Koerkamp. Esmay studeerde aan de AKI in Enschede en woont en werkt in Deventer. “Ik ben erg geïnteresseerd in volksvertellingen. In deze verhalen lees je waar mensen in een bepaalde tijd mee bezig waren en wat voor hen belangrijk was. Ik gebruik het in mijn eigen werk door hedendaagse onderwerpen uit de maatschappij te verbeelden en de figuren in mijn tekeningen een symbolische waarde te geven. Dit wil ik ook graag tijdens Couplet 2.0 doen. Ik ben benieuwd naar het verhaal van de ander. Onze levens gaan over geboren worden, beproevingen doorstaan, de liefde bedrijven, sterven en de wedergeboorte. De zoektocht naar je ware ik is van alle tijden en zit in ieder mens, ongeacht opleidingsniveau, afkomst of salaris. Uiteindelijk zijn we allemaal een klein stukje mensheid.”

Op 31 januari is de eerste ontmoeting tussen de kunstenaar, de deelnemer en het publiek. Kunstenaar Esmay Groot Koerkamp nam de uitdaging aan en start met een inwoner van Enschede het gesprek over kunst. Uit alle aanmeldingen is een deelnemer gekozen: Marjolein Smits. De twee hebben elkaar nog niet gesproken of ontmoet! Dat gebeurt de 31e en jij kan daarbij zijn. Vanaf 16.30 uur zijn Esmay en de deelnemer in Concordia, zullen elkaar al wat aan de tand voelen en staan jou graag te woord.

Langestraat 56
7511 HC
Enschede

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Platform

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes en nog veel meer.