Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Chupame El Dedo /COL

Start:09-11-2021 | 19:30 uur
Eind:09-11-2021 | 23:30 uur

Website:www.facebook.com
Locatie:Sickhouse

Chupame El Dedo (suck my finger), is een samenwerking tussen de Colombiaanse bands Meridian Brothers en Romperayo, of om precies te zijn, tussen respectievelijk Eblis Alvarez en Pedro Ojeda. Het werd gemaakt voor een eenmalig live optreden in opdracht van het House of World Cultures in Berlijn, voor het Festival "Evil Music" in oktober 2013.

Door het succes bestaat de band nog steeds. Het eerste album werd uitgebracht in 2016 op Discrepant Records. Rare vervormde stemmen, rock en elektronica worden vermengd met een tropische ritmesectie gemaakt van salsa, cumbia, currulao & reggaeton. Het tweede album "No Te Metas Con Satan" dateert van 2019. Chupame El Dedo is in Europa voor hun show op het LeGuessWho festival in Utrecht.

Verwacht tropische gedesoriƫnteerde waanzin, stilistische ontwrichting en nieuwsgierige geluiden. Headbangende mojito's!

LET OP: Sickhouse is gevestigd op de bovenste verdieping van WARP Technopolis/Spacebar aan het Stationsplein in Enschede. De hoofdingang van het gebouw (direct naast de spacebar) staat dan voor je open.

Stationsplein 1
7511 JD
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!