Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Chapter IV: When Reality Becomes Like a Game

Online

Start:23-02-2021
Eind:07-03-2021

Website:playbour.tetem.nl
Locatie:Tetem

Op 23 februari lanceert Tetem het laatste hoofdstuk van Playbour City Engines! In ‘When Reality Becomes like a Game’ komen tijdens een interactieve lezing van Tereza Ruller van The Rodina alle hoofdstukken van Playbour samen. Tereza neemt het publiek mee in de fascinatie voor het schemergebied genaamd ‘playbour’ en de virtuele werelden die zijn ontwikkeld.

De interactieve lezing op 23 februari om 19:30 vindt live plaats via Zoom.
De sessie wordt opgenomen en verwerkt in de digitale omgeving van Playbour City Engines.
Aanmelden is niet nodig.
Zoom link: https://us02web.zoom.us/j/84598726131

In ‘When Reality Becomes like a Game’ komen tijdens een interactieve lezing van Tereza Ruller van ontwerpersduo The Rodina alle hoofdstukken van Playbour City Engines samen. Tereza neemt het publiek mee in de fascinatie voor het schemergebied genaamd ‘playbour’ en de virtuele werelden die zijn ontwikkeld.

Met Playbour City Engines onderzoekt The Rodina de versmelting tussen ‘play’ en ‘labour’ en de vraag hoe we verbondenheid en gemeenschappelijkheid kunnen opbouwen via digitale platforms. Nu onze levens zich grotendeels online afspelen, zijn de grenzen tussen werk en privé en tussen de fysieke en virtuele wereld nog meer vervaagd. Nooit eerder zijn we blootgesteld aan zo’n grote hoeveelheid zintuigelijke informatie. Hoe maken we onderscheid tussen wat echt is en wat niet? Wat gebeurt er in een omgeving waarin onze gedragingen en interactie continu data produceren? Welke rol spelen gamificatie en menselijke verlangens in de manier waarop wij met digitale technologieën omgaan?

Lees meer over het onderzoek van The Rodina in onze blog Play in Information Society en probeer zélf de virtuele speeltuinen uit via playbour.tetem.nl.

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!