Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Boekpresentatie & expositie 'Soil Fingers'

Start:14-06-2024 | 14:00 uur
Eind:14-06-2024 | 19:00 uur

Website:www.bukistan.nl
Locatie:Het-Loket, Delden

Over de presentatie

Op 14 juni presenteert de Ambassade van Bukistan het kunstboek met werken van Elsbeth Cochius, Martha Lucía Inagán en Margit Rusert. Ook zal Gerry Hoogers een inleiding geven over de nationale bloem. Het boek is daarna verkrijgbaar voor 35 euro per stuk. Naast de boekpresentatie is er ook een tentoonstelling ingericht met de werken van deze kunstenaars.

Over de kunstenaars

Voor Elsbeth Cochius, Martha Lucía Inagán en Margit Rusert is de plantenwereld de voeding(s)/bodem van hun kunstenaarsbestaan. Zij hebben een verschillende achtergrond en in hun werk passen zij diverse technieken toe. Elsbeth is Nederlandse, Martha Columbiaanse en Margit Duitse. Op verzoek hebben zij over enkele van hun planten beschreven en daar ook illustraties (lino, tekening, collage, aquarel) bij gemaakt. De teksten zijn in ‘hun’ taal (hand)geschreven - de Engelse vertaling is in Soil Fingers opgenomen.

Praktische informatie

Je bent op 14 juni vanaf 14.00 welkom op Het-Loket in Delden. Vanaf 17.00 zal het programma beginnen met de inleiding van Gerry Hoogers.

Stationsweg 1

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!