Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Bert Teunissen

‘On the Road’ and other ‘Slow Happiness’

Start:12-10-2022 | 12:30 uur
Eind:11-11-2022 | 17:00 uur

Website:www.fotogalerie-objektief.nl
Locatie:Fotogalerie Objektief

Fotogalerie Objektief nodigt u uit voor een tentoonstelling met het werk van Bert Teunissen. De officiële opening zal plaatsvinden op zondag 9 oktober 2022 om 16.00 uur. U bent van harte welkom.

Tijdens de reizen door Europa, Japan en Amerika die Bert maakte voor zijn project ‘Domestic Landscapes’ werd er naast het systematisch fotograferen van interieurs veelvuldig gebruik gemaakt van allerlei andere camera’s die geladen waren met zw/w film.

Hiermee werd op een totaal intuïtieve manier gereageerd op de omgeving waarin hij zich op dat moment bevond. Enkele thematische series zijn hieruit ontstaan, zoals ‘On the Road’ dat bestaat uit foto’s die al rijdend vanachter het stuur van de auto genomen zijn van de weg die voor hem lag. Dit werk is een ode aan de weg die hij moest afleggen om te komen waar hij naar op weg was en die hem ook weer thuisbracht.

Ander werk, dat minder thematisch is maar op dezelfde intuïtieve manier is ontstaan valt onder de titel ‘Slow Happiness’ wat duidt op het langzame proces van maken, selecteren en printen, waarbij het ‘ontdekken’ van nieuw materiaal uit het enorme archief dat is ontstaan, voorop staat.

Al dit werk wordt door Bert eigenhandig in de doka geprint waarbij hij gebruik maakt van oud, overjarig fotopapier dat hij jarenlang van over de hele wereld heeft verzameld. Het onvoorspelbare karakter van deze papiersoorten geeft een extra dimensie aan de belevenis van het beeld.

Fotogalerie Objektief
7511 GE
Enschede
Tel: 053 4322507

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!