Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Gesloten: Bert Pot

Meanwhile Elsewhere Encounters in Cinemascope

Start:25-11-2020
Eind:30-12-2020

Website:www.fotogalerie-objektief.nl
Locatie:Fotogalerie Objektief

Bert Pot (1967) volgde de opleiding fotografie in Den Haag en daarna rondde hij de Nederlandse Film- en Televisie Academie in Amsterdam af.

Inmiddels werkt Bert ruim 25 jaar in de wereld van cinema en is hij gerespecteerd Director of Photography met meer dan 25 speelfilms en meerdere televisie-series op zijn naam. Ook was hij de cameraman voor vele reclames en videoclips.

Bert is altijd blijven fotograferen. Tijdens de vele reizen die hij maakt en ook tijdens filmopnamen, gebruikt hij zijn Rolleiflex 6x6 camera en de Hasselblad Xpan. Zijn handelsmerken zijn de panoramafotografie en zijn liefde voor analoge film, met name in zwart-wit.

De samenhang tussen de foto’s, die in een periode van bijna 20 jaar zijn gemaakt, is niet evident, maar zijn telkens weer een poging om orde te scheppen in de overvloed aan indrukken. Hij is bijna obsessief bezig om een stukje van zijn ontmoetingen op een plek in de wereld, op dat moment in de tijd, in een kader te plaatsen en vast te leggen. Altijd op zoek naar een tijdloos moment; een melancholische samenkomst van het onderwerp en zijn aanwezigheid met een camera. De serie heeft geen pretenties of een hoogdravend thema, maar wil vooral tonen wat er zich toen ergens op de wereld afspeelde.

Fotogalerie Objektief
7511 GE
Enschede
Tel: 053 4322507

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!