Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Art Delivery Truck - Bestel kunst aan huis!

Kunstenaarsinitiatief B93 bezorgt voorstellingen aan huis met een kleine DAF vrachtwagen.

Start:02-10-2021
Eind:07-11-2021

Website:artdeliverytruck.nl

Kunstenaarsinitiatief B93 bezorgt expositie-voorstellingen aan huis met een kleine DAF vrachtwagen. Het publiek neemt plaats in comfortabele bioscoopstoelen op de laadklep voor een intieme voorstelling in de laadruimte van de vrachtwagen. Beeldend kunstenaars werken in hun tentoonstellingen samen met theatermakers, dansers en geluidskunstenaars. De komende weken zijn drie verschillende tentoonstellingen te boeken op de website.

Jij kiest wanneer en waar je het rijdende mini-theater wilt bestellen: voor je huis, of als daar niet voldoende plek is, op een geschikte plek bij jou in de buurt. Weet je geen geschikte plek? We hebben een prachtige locatie in het groen voor je op 5 minuten lopen van het station waar de Truck kan parkeren.

Per voorstelling zijn er maximaal 6 zitplekken beschikbaar. Jij bepaalt met wie je samen wilt kijken. Met je gezin, je vrienden, of in je eentje, het mag allemaal. De Truck boeken kost 20 euro, dit is inclusief 2 personen, daarna betaalt elke extra persoon 7,50 euro. Deze prijs is inclusief een drankje!

Een voorstelling duurt 5 tot 10 minuten. Daarna kan de beeldende kunstinstallatie in de Truck beter bekeken worden en kan er nagepraat worden met elkaar en met de kunstenaars.

Boek tickets via deze link!

Kies uit deze drie voorstellingen:

LOOK WHO'S POSING NOW
2-10-2021 t/m 10-10-2021

Erik Terhorst maakt theatrale monumentale sculpturen, vaak met een kinetisch aspect. In ‘Look who is posing now’ werkt hij samen met Willemijn Calis, Mette Hoekstra en klarinettist Anne Willem aan het thema ‘transformatie’.

’Look who’s posing now’ is een stuk over kijken en bekeken worden. Het publiek zit comfortabel op de stoel van de beschouwer, voor hen een levensgrote stereoscopische kijkdoos met twee acteurs. Ze worden meegenomen in een 10 minuten durende kijk- en luisterervaring waarin de verhoudingen steeds verschuiven en niets vaststaat.


LIGHT SIDE OF DARK

15-10-2021 t/m 24-10-2021

Beeldend kunstenaar Judith Schepers en danseres Karina Rodak zoeken in het woud naar duistere plekken en lichtpuntjes. Samen gaan ze op reis in een schemerwereld.

SOUNDSCAPE
29-10-2021 t/m 07-11-2021

Marlies van Grootel maakt installaties, waarbij ze materialen uit het stedelijke landschap, zoals bouwmaterialen of plastic afval, gebruikt voor organisch ogende ‘groeisels’. Haar scultpuren zijn vaak ‘site specific’ en lijken soms vanuit de muren, grond of kieren van een ruimte te onstaan. Voor dit project werkt Marlies samen met een geluidskunstenaar.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Platform

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!