Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

Allée Rentrée Festival 2020

Start:25-09-2020
Eind:26-09-2020

Website:allee-rentree.nl
Locatie:Enschede

Allée Rentrée is TERUG! Deze speciale, corona-proof editie van Allée Rentrée vindt plaats bij zés verschillende culturele en creatieve initiatieven, verspreid over Enschede.

Alle locaties kun je op eigen gelegenheid bezoeken of een selectie via live-stream vanuit huis meebeleven, maar het allerleukste is natuurlijk om in onze TET-bus te stappen! Deze vintage passagiersbus uit de jaren zestig maakt elk anderhalf uur een route langs alle locaties, zodat je zeker bent dat je niets mist!

Dit festival, dat een verlengstuk is van het vroegere Zuiderfestival, heeft als doel verschillende creatieve en culturele instellingen in Enschede samen te presenteren, alsmede ook de buurt op een laagdrempelige wijze te betrekken bij dit geheel. Het festival nodigt buurtbewoners en stadsgenoten dan ook van harte uit om mee te komen helpen op het festival zelf, of tijdens de op- en afbouw daarvan.

Getfertsingel 45
7513 GA
Enschede

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!