Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Meer informatie en/of tickets bestellen?

AKI Finals

Een tentoonstelling met werken van afstudeerders van AKI Academy of Art & Design.

Start:25-06-2021 | 10:00 uur
Eind:04-07-2021 | 20:00 uur

Website:www.artez.nl
Locatie:AKI ArtEZ Academie voor Art & Design

De overzichtsexpositie met werk van alle afstudeerders van AKI Academy of Art & Design in Enschede is van vrijdag 25 juni t/m zondag 4 juli te zien in en om het AKI academie gebouw aan de Hulsmaatstraat 35 in Enschede (Roombeek). Er is werk te zien van afstudeerders van de opleidingen Fine Art (Painting, Sculpture, Media) en Crossmedia Design en Moving Image. Ook wordt er werk getoond van een deel van de afstudeerders van 2020. (Vorig jaar immers kon de fysieke expo i.v.m. de corona crises niet doorgaan.) Een bezoek aan deze expo is, naast een feest, een must voor wie op de hoogte wil zijn van wat de nieuwste generatie kunstenaars en designers beweegt.

Eindexamencatalogus
Ter gelegenheid van de expositie wordt ook - vers van de pers - de nieuwe eindexamencatalogus gepresenteerd. Het gaat dit keer om een bijzondere, dubbele, uitgave met werk van afstudeerders van dit jaar (2021) en van vorig jaar (2020) samen in één boek.

Mupi-project
In Enschede is van maandag 21 juni t/m zondag 4 juli in Enschede ook een route met werk van alle afstudeerders van AKI ArtEZ is te zien. Van elke afstudeerder is een foto van werk geselecteerd en afgedrukt op Mupi-formaat (118,5 x 175 cm.). Zo kan het publiek op de B-kant van de Enschedese publexborden op elk gewenst moment (want 24 uur per dag te zien) kennis maken met het werk in een route door de openbare ruimte.

Let op: Tijdens de expositie houden wij vanzelfsprekend rekening met de corona-maatregelen. Dit betekent dat de anderhalve meter maatregel gehandhaafd wordt, je verwacht wordt een mondmasker te dragen en dat er een limiet is aan het aantal bezoekers dat in het gebouw aanwezig mag zijn. Reserveren is echter niet nodig, de openingstijden zijn met opzet zeer ruim, vind alle info op akifinals.nl

Hulsmaatstraat 35
7523 WB
Enschede
Tel: +31 53 4824400

Kunstcollectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Kunstenaars & Faciliteiten

Overzicht kunstenaars, ateliers, exporuimtes, open calls en nog veel meer.

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!