Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Uitnodiging tot deelname aan „Kunst am Rand 2020“

Voorlopig gaat de organisatie van Kunst am Rand ervan uit dat de kunstroute, misschien in afgeslankte vorm, doorgaat. Aanmelden kan nog steeds!

Van 7 juni tot 27 september 2020 vindt er in de Münsterse wijk Kinderhaus voor de derde keer de tentoonstelling “Kunst am Rand“ plaats. Deze tentoonstelling wordt boven de stadswijk en de stad uit waargenomen en spreekt een grote aantal kunstenaars en bezoekers aan. De kunstwerken zullen weer op plaatsen gepresenteerd worden, die niet veel met kunst te maken hebben. De vijf locaties liggen aan de noordelijke rand van Kinderhaus en zijn door een rondweg verbonden.

Uitnodiging tot deelname aan „Kunst am Rand 2020“

Van 7 juni tot 27 september 2020 vindt er Münstera wijk Kinderhaus voor de derde keer de kunstten- toonstelling “Kunst am Rand“ plaats. Deze tentoonstelling wordt boven de stadswijk en de stad uit waar- genomen en spreekt een grote aantal kunstenaars en bezoekers aan. De kunstwerken zullen weer op plaatsen gepresenteerd worden, die niet veel met kunst te maken hebben. De vijf locaties liggen aan de noordelijke rand van Kinderhaus en zijn door een rondweg verbonden.

Uitgenodigt tot deelname zijn alle beeldende kunstenaars en kunstenaressen, die zich kunnen voorstel- len, op een van de plaatsen een bijdrag tot „Kunst am Rand“ te kunnen leveren.

Een kleine jury zal uit de ingezonden solicitaties diegene werken en projekten uitkiezen, die tijdens de zomer getoond zullen worden. Alle werken, die meedoen nehmen deel aan de competitie „Kunstpreis Kinderhaus“. Het prijsgeld wordt van de „Bezirksvertretung Münster Nord“ (politieke vertegenwordiging van de noordelijke wijken van Münster) uitgeloofd en is gesalarieerd met in het geheel 2500 € (hoofdprijs 1500 € en 2 x 500 €). Een externe jury is uitgenodigd de beslissing over de kunstprijs te nemen.

Daarenboven nodigt de curator zes kunstenaars uit, een werk speciaal voor de tentoonstelling „Kunst am Rand“ te produceren.

Er wordt een catalogus gepubliceerd.

Solicitaties met omschrijving van het/de objekt(en), fotos, schetsen enz. en korte informaties over de kunstenares / de kunstenaar graag tot 31 maart 2020 aan:

mail: koeniger@muenster.de

of

brief: Kap.8 im Bürgerhaus Kinderhaus, Idenbrockplatz 8, 48159 Münster.

Meer informatie:

www.kunstamrand.de
facebook

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede