Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

taNDem workshop 16 september: Hoe krijg ik mijn idee van A naar Z?

Hierbij nodigt taNDem jou uit voor de interactieve, online workshop “Hoe krijg ik mijn idee van A naar Z?” die wij organiseren op donderdag 16 september a.s. van 14:00 – 15:30 uur.

Je hebt een prachtig idee voor een kunstproject. En dan? Dan komen de vragen: Waar begin je? Hoe werk je het uit? Welke stappen zet je? Waar vin d je medestanders? Zoek je die binnen de kunsten of juist daarbuiten? Hoe kom je aan budget? Hoe maak je de juiste PR? Kun je het idee duurzaam neerzetten voor meerdere jaren? Et cetera, et cetera.

Johan Godschalk, lid van het taNDem programmateam, is tevens als zzp’er werkzaam onder de naam Ideeëndokter. In deze hoedanigheid ondersteunt hij op verzoek van diverse opdrachtgevers sinds 2018 mensen bij de realisatie van hun idee, door inzet van kennis, expertise en netwerk die hij in de afgelopen 25 jaar heeft opgebouwd. In deze periode heeft hij ruim 600 initiatiefnemers in hun ideeproces begeleidt.

Zijn verzoek vooraf is, om jouw belangrijkste vraag over dit onderwerp op te sturen naar info@tandemkunst.eu. Johan zal aan de hand van de ontvangen vra gen de workshop invullen.

Lijkt het je leuk om mee te doen, dan kun je je hier aanmelden.

Datum: donderdag 16 september | 14:00 - 15:30 uur
Deelname: gratis, 25 deelnemers
Doelgroep: kunstenaars en cultuurmakers uit het EUREGIO-gebied
Taal: Nederlands

taNDem is een grensoverschrijdend kunst- en cultuurprogramma in de EUREGIO. Sinds 2018 bieden we een platform om de culturele sector aan beide kanten van de grens met elkaar te verbinden.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede

Schrijf je in voor de KunstNonStop nieuwsbrief

Boordevol tips uit de kunstagenda, nieuws en informatie voor voor kunstenaars en kunstliefhebbers in Enschede e.o!