Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Poetry by the Fireplace

Iedere avond tijdens deze vreemde tijd brengen Willemijn Calis en Niels F. Rodenburg een beetje schoonheid in je Facebook timeline. Omdat ze beiden van boeken, poëzie en voorlezen houden besloten Niels en Willemijn om gedichten met je te delen.

Iedere avond tijdens deze vreemde tijd brengen Willemijn Calis en Niels F. Rodenburg een beetje schoonheid in je Facebook timeline. Omdat ze beiden van boeken, poëzie en voorlezen houden besloten Niels en Willemijn om gedichten met je te delen. Iedere avond zetten ze een video online waarin een gedicht naast een brandende kachel wordt voorgelezen, vergezeld door een glas wijn. De meeste gedichten zijn Engelstalig, Willemijn draagt af en toe ook iets in het Nederlands voor.

Volg Willemijn Calis en Niels F. Rodenburg op Facebook voor hun dagelijkse voordracht. Mocht je een verzoek in willen dienen dan kan dat ook; stuur hen een bericht en wie weet wordt jouw favoriete gedicht de komende dagen voorgelezen!

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede