Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Oproep: Kunst in de Etalage Oldenzaal

Vanaf heden kunnen kunstenaars zich aanmelden voor het evenement Kunst in de Etalage editie 2020. Dit culturele evenement speelt zich af in de binnenstad van Oldenzaal van 3 t/m 25 oktober 2020.

Beste kunstenaar,

Graag willen we je erop attenderen dat je je vanaf heden kunt aanmelden voor het evenement Kunst in de Etalage editie 2020. Dit culturele evenement speelt zich af in de binnenstad van Oldenzaal van 3 t/m 25 oktober 2020.

Aangezien het in verband met de Corona-crises onzeker is hoe het verdere verloop is, willen we toch de organisatie in gang zetten om voldoende tijd hiervoor te hebben. Behalve je aanmelding hoef je vooralsnog weinig te doen dan afwachten op nader bericht van ons.

Voor meer informatie over dit evenement en de
aanmeldingsprocedure verwijzen we je graag naar onze website op
www.kunstindeetalage.nl . Ga dan naar het tabblad "inschrijving ", daar vind je de voorwaarden voor deelname en daaronder het
aanmeldingsformulier.

Wil je je eigen relaties wijzen op de mogelijkheid dat ook zij zich kunnen aanmelden? Hartelijk dank voor je medewerking. We hopen van harte op je interesse en aanmelding!

Met vriendelijke groet,
Bart Assen
Stichting Kunst in de Etalage
info@kunstindeetalage.nl

PS voer het website-adres in op de adresregel van je browser. Dan gaat het goed. Via Google kom je soms op een oude website van ons die niet meer werkt.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede