Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Geannuleerd! Oproep deelname KunstNonStop pop-up galerie, Kunst in het Volkspark!

Helaas is Kunst in het Volkspark 2020 vanwege de Corona crisis geannuleerd, volgend jaar gaan we zeker weer meedoen met een KNS-een pop-up galerie!

Kunst in het Volkspark is dit jaar op zondag 14 juni van 11.00 t/m 17.30 uur.

We maken van het verzamelde werk een mooie expositie. Deelname is bij ons gratis, wel is het fijn als je tijdens deze dag een paar uur aanwezig kunt zijn. Het werkt namelijk veel beter als je als kunstenaar zelf het publiek over je werk kunt vertellen. Wij zijn met twee mensen van KunstNonStop de hele dag aanwezig.

Wil je meedoen met onze pop-up galerie stuur dan voor 15 april een mailtje naar info@kunstnonstop.nl. Vertel met welk werk je mee zou willen doen en of en hoe lang je zelf aanwezig kunt zijn. Er is ook ruimte voor experiment, dus heb je een goed idee, laat het ons weten!

In het geval van meer aanmeldingen dan plek maken wij een keuze.

Mocht je (ook) een hele kraam willen meld je dan zelf aan bij Kunst in het Volkspark, dat kan nog tot 3 april. Deelname kost dan €80, daarvoor krijg je een kraam en lunchpakket. Je wordt geacht de hele dag zelf aanwezig te zijn

Vul hun formulier in en je krijgt de benodigde informatie van hen. Zij vragen je dan aan te melden via de post. Meer info via: https://www.kunstinhetvolkspar...

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede