Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuw: Generatorsfonds voor underground cultuurmakers!

Het Generatorsfonds is 10 april door de Generators en Tetem gelanceerd! Dit fonds is bedoeld om underground cultuurmakers meer financiƫle ruimte te bieden om te kunnen experimenteren en ontwikkelen binnen een lerende gemeenschap. Voor het fonds komen projecten in aanmerking die voldoen aan de criteria van de Generators: Creatief, Technologisch en Innovatief.


Het fonds van de Generators kan aangesproken worden als er vraag is naar een kleine tegemoetkoming voor een bepaald project van een Generator. De aanvraagrondes vinden 4X per jaar plaats. Het gaat dan nooit om persoonlijke aanvragen, maar altijd om aanvragen voor een bepaald Generatorsproject waarbinnen wordt samengewerkt met minimaal twee andere personen of organisaties.

Generators zijn underground cultuurmakers die actief zijn in het veld van creativiteit, technologie en innovatie. Denk aan activiteiten en initiatieven op het gebied van creatieve technologie, game-design, dance, electronic music, avant-garde kunst en festivals.

Wil je ook Generator worden en aanspraak kunnen maken op het Generatorsfonds? Neem dan contact op met Mariƫlle Meijerink: maakplaatsen@tetem.nl.

De eerste inzendtermijn voor het fonds is 1 juni.

Activiteiten van Generators zijn te volgen via www.generators-space.nl en via Facebook

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede