Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Keuzegids Hbo 2020: AKI ArtEZ opnieuw top!

Crossemedia Design en Moving Image landelijk bovenaan

Deze week verscheen de nieuwe Keuzegids Hbo 2020 bachelor. Deze gids komt jaarlijks uit en oordeelt op basis van studenttevredenheid in de Nationale StudentenenquĂȘte en expertoordelen uit accreditaties van de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie). Topopleidingen onderscheiden zich volgens de Keuzegids positief binnen de eigen discipline, scoren 76 punten of hoger en mogen een kwaliteitszegel dragen. De opleiding Vormgeving van AKI ArtEZ met Crossmedia Design en Moving Image mag met 84! punten dit kwaliteitszegel dragen en zich topopleiding noemen.

Studenten van AKI ArtEZ zijn vooral erg te spreken over de inhoud van het lesprogramma, de bevlogen docenten en de goede faciliteiten. Zoals te verwachten is verder de kleinschaligheid van de opleidingen aan de AKI een pré; want je begint toch liever met 30 in plaats van 300 studenten tegelijkertijd aan je studie?

Crossemedia Design en Moving Image landelijk bovenaan

Crossmedia Design en Moving Image staat in de categorie Vormgeving nu al voor de derde keer op plaats 1 in de landelijke ranglijst van vormgevingsopleidingen. De opleiding Fine Art van AKI ArtEZ staat tweede op de landelijke ranglijst van autonome beeldende kunstopleidingen, dat is boven de vergelijkbare opleidingen in Rotterdam, Utrecht en Den Haag.

foto: Marc Boumeester, directeur AKI ArtEZ Academie of Art & Design

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede