Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Inventarisatie kunstenaars in Corona-tijd

Na aanleiding van het gesprek met kunstenaars tijdens onze online Meet Up wil KunstNonStop inventariseren hoe het gaat met collega kunstenaars in corona-tijd.

Tijdens de online Meet Up werd duidelijk dat dit voor iedereen anders uitpakt, geen enkele kunstenaarspraktijk is hetzelfde. We horen graag hoe jij je hoofd boven water houdt en of dit lukt. Hoe investeer je tijdens deze periode in je professionaliteit, wat kun je doen, wat levert het je op, wat heb je nodig? We horen graag de positieve en negatieve aspecten van deze tijd!

We zullen onze bevindingen delen met de gemeente Enschede en de Kunstenbond. KunstNonStop is van mening dat we er samen voor moeten zorgen dat het culturele veld in de stad en de regio overeind blijft. We willen er aan bijdragen dat beeldende kunstenaars, instellingen en publiek geïnspireerd en in contact met elkaar blijven, ondanks de huidige beperkingen.

Uiteraard gaat KunstNonStop zorgvuldig met je gegevens en privacy om. Invullen van dit formulier gebeurd anoniem, tenzij je zelf je naam en/of mailadres invult. Persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede