Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De Liefdesworkshop

Het thema van februari is natuurlijk liefde!
Op deze dag kun je meedoen aan 2 verschillende workshops waarin je de LIEFDE op een kunstzinnige manier gaat verbeelden.

Of het nou liefde is voor je kind, je partner, iemand die je mist, de natuur, de wereld of jezelf, alle vormen van liefde kun je meenemen in deze workshop.

's Ochtends laten we de liefde vloeien en bloeien met prachtige intense kleuren ecoline en kun je naar believen allerlei symbolen of tekstjes toevoegen. Heerlijk om te doen, want je hoeft nauwelijks te bedenken wat je gaat maken, de ecoline wijst je de weg!

Na de lunch gaan we aan de slag met een collage die voor jou de liefde verbeeldt. Aan de hand van foto's en teksten uit het tijdschrift Happinezz ontstaat er vanzelf een rijk en gevuld beeld waarin jij al jouw facetten van liefde verwerkt.
Je gaat dus naar huis met in ieder geval twee grote werkstukken waarmee je ook thuis weer aan de slag kunt. Optie is ook om in plaats van een groot werkstuk, een aantal kleintjes te maken.

Heerlijke uurtjes voor jezelf waarin je werkt met fijne materialen en heerlijk kunt zakken in jezelf.

15 februari van 10:30 - 16:30 uur. Kosten: 65 euro
Meer informatie en aanmelden: gerdie.schiphorst@gmail.com

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede