Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

CROWDFUNDING the reality fuck of your life!

FAKE ME HARD is een grootschalige, spectaculaire tentoonstelling in Rotterdam (mede georganiseerd door het Enschedese PLANET ART) die aan de hand van meer dan 40 futuristische installaties een antwoord zoekt op hét vraagstuk van de 21ste eeuw: hoe moeten wij ons als mensen in neon godsnaam verhouden tot alle big data, algoritmes en AI die ons leven domineren?

Maar we zijn ambitieus, want naast de centrale FAKE ME HARD tentoonstelling in AVL Mundo willen we ook de titanische, door algoritmes aangestuurde performance-installatie CLUSTER van het Catalaanse collectief PLAYMODES naar Rotterdam halen.

Helaas brengt COVID-19 een hoop financiële onzekerheid met zich mee en kost deze giga-installatie een hoeveelheid geld die we niet zomaar voorhanden hebben. En de boel faken is in dit geval jammer genoeg niet mogelijk.

Om jou toch de reality fuck van je leven te laten ervaren, hebben we daarom deze crowdfunding opgezet.

Het geld dat je doneert wordt gebruikt voor het dekken van de productiekosten die nodig zijn om de performance-installatie op te bouwen.

De goedkoopste donatiemogelijkheid is €10,- en je krijgt dan als beloning een ticket om de installatie te bezoeken gedurende een tijdslot naar keuze; een soort presale 2.0.

Voor wie iets dieper in de buidel kan tasten bieden we een hele rits aan vette rewards, waaronder funky FAKE ME HARD-ondergoed. Check de complete lijst met rewards hier.

donner

Uiteraard is onze reality fuck volledig veilig en coronaproof. Als we de crowdfunding niet voltooien of verscherpte maatregelen toch roet in het eten gooit krijg je gewoon je geld terug :)

Heb je nog vragen, zijn we iets vergeten, of is er iets onduidelijk? Laat het ons zeker weten! Stuur een berichtje naar stefania@fakemehard.nl en zij helpt je verder.

Agenda

De volledige kunstagenda van Enschede e.o. met openingen, exposities, lezingen etc.

Collectie Enschede

Bekijk de binnen en buitenkunstcollectie van de gemeente Enschede